"B" ÉPÜLET

Földszintes vályogépületünk télen-nyáron kellemes klímával várja vendégeinket. Konferencia Központunk múltját, történetét kutatva találkozhatunk ezzel az épülettel:
Először 1947-ben kapott lehetőséget Diakónusképző működtetésére a Magyarországi Református Egyház. A vályog épületben 20 fős, emeletes vaságyakkal berendezett termekben fogadták a tanulókat. A mostoha körülmények ellenére az idő múlásával fokozatosan központi szerephez jutott konferenciák, továbbképzések, nyári táborok szervezésében és lebonyolításában. A Diakónusképző fokozatosan alakult át Konferencia Központtá.

8 éve újítottuk fel ezt a vályog épületet, melyben 23 fő elhelyezésére van lehetőség 9 szobában, az alábbi megoszlásban és komfortfokozattal:
1 db 2 ágyas, fürdőszobás (zuhanyzó+wc) szoba
1 db 3 ágyas, fürdőszobás (zuhanyzó+wc) szoba
3 db 2 ágyas, zuhanyzós szoba
4 db 3 ágyas, mosdóval ellátott szoba
Az épületben férfi-női WC és zuhanyzó, mozgássérült WC és zuhanyzó, valamint közös hűtőszekrény található.
Felújítás után ez az épületrész teljes egészében alkalmassá vált mozgássérültek fogadására. Az épület minden helyisége egy szinten található, a bejárati rámpa, a küszöbmentes kialakítás, speciális vizesblokkok és a kerekes székkel is kényelmesen használható szobák különösen alkalmassá teszik mozgássérült vendégeink fogadására.

Kisebb csoportok számára az épület komplett konferencia-program lebonyolítására is alkalmas, 30 fős konferencia terem és hatalmas terasz tartozik hozzá.
A Megbékélés Háza TÉRÍTÉSI DÍJAI.

« VISSZA
UTAZÁS KÖRNYEZETÜNK KAPCSOLATFELVÉTEL ADOTTSÁGAINK AJÁNLATUNK